اعتماد به فضای مجازی برای ازدواج آری یا نه!
اعتماد به فضای مجازی برای ازدواج آری یا نه!
معمولا نمیتوان از طریق فضای مجازی به ویژگیهای فرد مقابل پی برد. چون هیچ شناختی راجع به افرادی که توسط این مراکز معرفی میشوند وجود ندارد و اینگونه انتخابها در فضای مجازی بیشتر جنبه احساسی و عاطفی دارد و قطعاً انتخابی که فقط برخواسته از احساسات باشد، بیشتر در معرض شکست خواهد بود.
امام علی(علیهالسلام) درباره درگیر شدن احساسات و عواطف میفرماید: «حُبُّ الشِّیء یُعمی وَ یُصمّ؛ دوست داشتن چیزی، انسان را کور و کر میکند.»
درمیان این همه افراد که فقط چند خطی از آنها میخوانیم یا چند کلمهای را میشنویم، چگونه میتوان ابعاد شخصیتی، احساس، اندیشه و رفتارشان را بشناسیم و باور کنیم؟! آن هم در مهمترین انتخاب زندگی یعنی همسرگزینی و ازدواج، انتخابی که در عالم واقعی هم با مشکل روبرو است. تحقیقات نشان میدهند که بیشتر ازدواجها در فضای مجازی، به جدایی و طلاق کشیده میشوند.
چنان چه به دادگاههای خانواده و مراکز قضایی نیز مراجعه کنیم، به سادگی با چند زوج روبرو میشویم که از طریق اینترنت با یکدیگر ازدواج کردهاند و حال برای جدایی به این مکانها آمدهاند.
پیشنهاد ما این است که برای بدست آوردن شناخت کافی از طرف مقابل حتما به صورت حضوری و زیر نظر خانوادهها اقدام کنید و تا زمانی که به ویژگیهای شخصیتی فرد مقابل پی نبردهاید، در مورد ازدواج با او اقدام نکنید.