مدیرالنفیسه

  • خانه 
  • In the name of Allah the merciful and the compassionate 
  • تماس  
  • ورود 

تفاوت انواع پیاز در چیست و کدامیک مفیدتر است؟

16 آذر 1396 توسط مدیر النفیسه

تفاوت انواع پیاز در چیست و کدامیک مفیدتر است؟
معمولا در دستور تهیه غذاها، پیاز بدون اشاره به نوع آن استفاده می‌شود. بنابراین همه به سراغ دم دست‌ترین نوع آن یعنی پیاز سفید یا زرد می‌روند. اما آیا این نوع پیاز برای شما بهترین انتخاب است؟

ظاهرا تنها یک گونه پیاز وجود دارد که نسبت به سایر پیازها برای سلامت شما مفیدتر است. مطالعه‌ای که اخیرا انجام شده نشان می‌دهد که پیاز قرمز با دارا بودن بالاترین سطوح آنتی‌اکسیدان‌های کوئرستین و آنتوسیانین بیشترین تاثیر را در از بین بردن سلول‌های سرطانی دارند.

آنتوسیانین عامل ایجاد رنگ در میوه‌ها و سبزیجات است به همین دلیل می‌توان ادعا کرد پیاز قرمز که پررنگ‌ترین پیاز است بیشترین قدرت را برای مبارزه با سرطان دارد. البته پیاز قرمز تنها پیاز پر فایده نیست. تمام پیازها به لطف تمرکز شدید آنتی‌اکسیدان‌های آنتوسیانین و کوئرستین به طور جدی با سرطان مقابله می‌کنند. نکته‌ای که در مورد پیاز قرمز وجود دارد این است که مقادیر بالای آنتوسیانین تاثیر کوئرستین را نیز افزایش می‌دهد و رادیکال‌های آزاد ایجاد می‌کند.

درباره خواص پیاز قرمز بیشتر بدانیم

یکی از مهمترین خواص پیاز قرمز، حفظ کلسترول خون در یک وضعیت خوب است که در نهایت منجر می‌شود تا قلب و بدن سلامت بمانند. در تحقیقاتی که به عمل آمده، مصرف پیاز قرمز در بدن بعد از 8 هفته منجر به کاهش کلسترول بد به میزان 20 درصد بوده است. در حالی که در همین زمان میزان تغییر در میزان کلسترول خوب بدن صفر بوده. همچنین موسیر و انواع پیاز (سفید و قرمز)‌ به دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی خوبی که دارند می‌توانند تاثیر شگرفی بر کاهش پیشرفت سلول‌های سرطانی داشته باشند. در تحقیقات به عمل آمده نشان داده شده که مصرف دو بار پیاز در هفته می‌تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را به طور واضح کم کند. اسیدفولیک یا ویتامین B9 یکی از ترکیب‌های مورد نیاز مغز و تضمین‌کننده سلامت روان و احساس در افراد است. تقریبا نصف پیمانه آب پیاز می‌تواند 9 درصد از نیاز روزانه بدن به اسیدفولیک را برطرف کند بنابراین عادت به خوردن پیاز به تامین نیاز بدن به اسیدفولیک کمک می‌کند. کمبود اسید فولیک موجب کم خونی می‌شود.

خوشبختانه پیاز قرمز را می‌شود به راحتی در سبد خرید با پیاز سفید یا زرد جایگزین کرد و با آنتی‌اکسیدان‌ها جشن گرفت.

1512638943red_onion_cover.jpg

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بهداشتی, تغذیه لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 <   >
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

مدیرالنفیسه

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • اجتماعی
  • احکام
  • امام خمینی
  • امام زمان (عج)
  • ایام مذهبی و ملی و مناسبتی
  • بارداری
  • بدون موضوع
    • نهج البلاغه
  • بهداشتی
  • تاریخی
  • تربیت کودک
  • تربیتی
  • تغذیه
  • حدیث
    • تربیتی
  • حکایت
  • خانه داری
  • خانواده
  • خانواده
  • سیاسی
  • سیره وسخنان بزرگان
  • شبهات
  • شهدا
  • طنز
  • طنز
  • عصر بخیر
  • فن بیان
  • قانون
  • قرآن
  • متن ادبی
  • مقام معظم رهبری
  • نشر کتاب
  • همسرانه
  • یک صفحه کتاب

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

کاربران آنلاین

  • نسیم
  • مریم غلامی
  • مسافر

رتبه

  • رتبه کشوری دیروز: 18
  • رتبه مدرسه دیروز: 1
  • رتبه کشوری 5 روز گذشته: 28
  • رتبه مدرسه 5 روز گذشته: 1
  • رتبه 90 روز گذشته: 32
  • رتبه مدرسه 90 روز گذشته: 1
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس