خواص آجیل ..
17 مهر 1396 توسط مدیر النفیسه
آجیل?:
آجیل ،منبع مهمی از چربی، پروتئین و آنتی اکسیدان ها است.
?مصرف منظم آجیل منجر به کاهش کلسترول بد، کمک به بهبود گردش خون و کاهش سایر اختلالات سیستم قلبی عروقی می شود.
♻️تغییرات ایجاد شده در رنگ، طعم، بافت و ظاهر آجیل، در طول فرایند حرارت دادن آنها، ناشی از واکنش قهوه ای شدن غیر آنزیمی است.
? این فرآیند باعث از دست رفتن خواص آنتی اکسیدانی آجیل و کاهش قابلیت هضم پروتئین و از دست رفتن اسیدهای آمینه ضروری شده، و در نهایت منجر به کاهش ارزش تغذیه ای آن می گردد.
? به طور کلی می توان گفت حرارت دادن، بر همه مواد مغذی مغزها، از چربی، قند و پروتئین گرفته تا ویتامینها تاثیر منفی می گذارد