راهکارهای تغذیه برای پیشگیری از سرطان
راهکار های تغذیه برای پیشگیری از سرطان.
بر اساس آمار و اطلاعات موجود، تغذیه، در حداقل 35 درصد موارد سرطان ها، نقش تعیین کننده دارد
?در روز بیشتر از چهارتا پنج وعده از میوه و سبزی استفاده کنید.
? روزانه حداقل 30 دقیقه یا بیشتر فعالیت بدنی داشته باشید.
? در طول زندگی وزن مناسب را هدف خود قرار دهید.
?از غذاهای فراوری شده و وکنسروشده کمتر استفاده کنید
?غذاهای شور را کمتر استفاده کنید.
?از غذاهای حاوی قند افزوده کمتر استفاده کنید.
?مصرف آرد سفید و کربو هیدرات تصفیه را کمتر کنید.
?غذای سرخ شده کمتر بخورید
?غذای سوخته و قهوه ای شده و دودی کمتر بخورید.
?غذای حاوی مواد نگهدارنده و رنگ مصنوعی را به ندرت بخورید.
?از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی استفاده نکنید.
?چربی اشباع ،دنبه،و چربی ترانس را به ندرت استفاده کنید.
?مصرف فست فود را به ماهی یکبار یا کمترکاهش دهید
?استرس را کم کنید.
?لبنیات کم چرب را به اندازه بخورید.
?غذای پروبیوتیک را بیشتر بخورید.
?ماست کامل و کم چرب را دروعده های غذایی خود بگنجانید.
?از سبزیجات رنگی بیشتر استفاده کنید.
?از خانواده کلم ،سیر،فلفل ووپیاز هفته ای دوتا سه بار استفاده کنید.
?حدا قل دوبار در هفته ماهی بخورید.
?سیتم ایمنی بدنتان را تقویت کنید.