فواید خیس کردن برنج قبل از طبخ
27 آبان 1396 توسط مدیر النفیسه
فواید خیس کردن برنج قبل از طبخ
وجود سم آرسنیک در برنج ها از دیرباز عاملی برای نگرانی مصرف کنندگان بوده است برای زدودن این سم از برنج می توانید از یک شب قبل از طبخ آن را بخیسانید و با آبکش کردن سم آرسنیک را از آن جداکنید .دانشمندان و محققین این روش را تایید و برای پاکسازی برنج مناسب میدانند .
در حالی که بسیاری از افراد فکر می کنند، هنگامی که برنج پخته شود اثری از آرسنیک نیست اما دانشمندان ادعا کرده اند، کاسته شدن از آرسنیک وقتی اتفاق می افتد که به مدت یک شب برنج را از قبل خیس کرده باشید