مدیرالنفیسه

  • خانه 
  • In the name of Allah the merciful and the compassionate 
  • تماس  
  • ورود 

فواید خیس کردن برنج قبل از طبخ

27 آبان 1396 توسط مدیر النفیسه

فواید خیس کردن برنج قبل از طبخ
وجود سم آرسنیک در برنج ها از دیرباز عاملی برای نگرانی مصرف کنندگان بوده است برای زدودن این سم از برنج می توانید از یک شب قبل از طبخ آن را بخیسانید و با آبکش کردن سم آرسنیک را از آن جداکنید .دانشمندان و محققین این روش را تایید و برای پاکسازی برنج مناسب میدانند .
در حالی که بسیاری از افراد فکر می کنند، هنگامی که برنج پخته شود اثری از آرسنیک نیست اما دانشمندان ادعا کرده اند، کاسته شدن از آرسنیک وقتی اتفاق می افتد که به مدت یک شب برنج را از قبل خیس کرده باشید

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: تغذیه لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 <   >
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

مدیرالنفیسه

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • اجتماعی
  • احکام
  • امام خمینی
  • امام زمان (عج)
  • ایام مذهبی و ملی و مناسبتی
  • بارداری
  • بدون موضوع
    • نهج البلاغه
  • بهداشتی
  • تاریخی
  • تربیت کودک
  • تربیتی
  • تغذیه
  • حدیث
    • تربیتی
  • حکایت
  • خانه داری
  • خانواده
  • خانواده
  • سیاسی
  • سیره وسخنان بزرگان
  • شبهات
  • شهدا
  • طنز
  • طنز
  • عصر بخیر
  • فن بیان
  • قانون
  • قرآن
  • متن ادبی
  • مقام معظم رهبری
  • نشر کتاب
  • همسرانه
  • یک صفحه کتاب

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

کاربران آنلاین

  • گلپونه
  • سامیه بانو
  • زفاک
  • غزال

رتبه

  • رتبه کشوری دیروز: 18
  • رتبه مدرسه دیروز: 1
  • رتبه کشوری 5 روز گذشته: 18
  • رتبه مدرسه 5 روز گذشته: 1
  • رتبه 90 روز گذشته: 28
  • رتبه مدرسه 90 روز گذشته: 1
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس